Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Aναμετάδοση Ιερών Ακολουθιών Πανηγύρεως Αγίου Νείλου Πειραιώς κατά το διήμερο 11 και 12 Νοεμβρίου 2020

 

Αγαπητοί εν Χριστῷ αδελφοί,

σας γνωρίζουμε ότι οι Ακολουθίες του Πανηγυρικού Εσπερινού της 11ης Νοεμβρίου και του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας της 12ης Νοεμβρίου θα τελεσθούν προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Πειραιώς, κ. κ. Σεραφείμ. Λόγῳ, δυστυχώς, των ληφθέντων μέτρων, οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν χωρίς την παρουσία πιστών.

 Η ζωντανή αναμετάδοση των Ιερών Ακολουθιών θα έχει ως εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

18.30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ. Θα αναμεταδοθεί ζωντανά από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm" και από την σελίδα του Ιερού μας Ναού στο facebook.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

07.00 Όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ. Θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Ιερού μας Ναού στο facebook.

17.00 Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχείᾳ θα ψαλλούν εγκώμια στον Ὅσιο Νείλο τόν Μυροβλύτη. Θα αναμεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Ιερού μας Ναού στο facebook.

 Οι ακολουθίες αυτές καθώς και τα κηρύγματα του Σεβασμιωτάτου, θα αναρτηθούν αργότερα, και στο διαδικτυακό μας κανάλι στο Youtube, τον "Μυροβλύτη". Επίσης θα υπάρχει εορταστικό αφιέρωμα για τον Άγιο Νείλο και την ιστορία της ενορίας μας, στο Ιστολόγιο μας.

Εκ του Ιερού Ναού