Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Συμμετοχή της νεανικής χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς στην συναυλία για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή στο Καλλιμάρμαρο (φωτο+βίντεο)


Το περασμένο Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022, η νεανική χορωδία του Ιερού μας Ναού μαζί με τις αντίστοιχες χορωδίες των όμορων Ιερών Ναών Αγίου Νικολάου και Παναγίας "Ρόδον Αμάραντον" με μαέστρο την κυρία Όλγα Καμηλάρη, εκπροσώπησαν την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στην μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, με τίτλο «ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Όσο σε θυμάμαι, ζεις!», η οποία διοργανώθηκε υπό την ευθύνη της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος, της Συνοδικής Υποεπιτροπής Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η συμμετοχή της χορωδίας της ενορίας μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί μεγάλη τιμή για τα κατηχητικά της ενορίας του Αγίου Νείλου Πειραιώς και βεβαίως για τη νεανική χορωδία της ενορίας μας, η οποία μετράει πάνω από 40 χρόνια διαδρομής. Αξίζουν δε συγχαρητήρια και ευχαριστίες στη Μαέστρο της χορωδίας μας, κυρία Όλγα Καμηλάρη-Καμακάρη, η οποία κατευθύνει και συντονίζει τις προσπάθειες της ενοριακής μας χορωδίας τα τελευταία περίπου 30 χρόνια. Επίσης αξίζουν θερμές ευχαριστίες στα μέλη της χορωδίας μας που παρά τις δύσκολες συνθήκες στήριξαν τη συμμετοχή της ενορίας σε ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Ακολουθούν φωτογραφίες:

 







Η χορωδίες των Ιερών Ναών Αγίου Νείλου Πειραιώς, Αγίου Νικολάου Πειραιώς και Παναγίας "Ρόδον Αμάραντον"