Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Ιερά Πανήγυρις των Αγίων Ενδόξων Οσιομαρτύρων της Ιεράς Μονής του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου εν Παλαιστίνη


ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

20.30 Ιερά Αγρυπνία με Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, Όρθρο και Θεία Λειτουργία επι τη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου επισκόπου Νύσσης και την σύναξη των λοιπών Αγίων Μελών της Οικογενείας του Μεγάλου Βασιλείου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

17.45 Ιερό Ευχέλαιο.

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

07.00 Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επι τη μνήμη του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

07.00 Όρθρος και Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη της Οσίας Ευλογίας, μητρός του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.

17.30 Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας επι τη μνήμη των Αγίων Ενδόξων Οσιομαρτύρων της Μονής του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου και εν συνεχεία Ιερά Παράκληση στους Αγίους Οσιομάρτυρες της Ιεράς Μονής Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

07.00 Όρθρος και Πανηγυρική Aρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος επι τη μνήμη των Αγίων Ενδόξων Οσιομαρτύρων της Μονής του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου.

17.00 Αναστάσιμος Εσπερινός Αποδόσεως Θεοφανείων.

18.15 Ομιλία εντός του Ιερού Ναού από τον από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Νήφωνα Καπογιάννη, με τίτλο: «Ο Χριστός: η ανατροπή των πάντων (σκέψεις στον απόηχο του Αγίου Δωδεκαημέρου)». Μετά το τέλος της ομιλίας θα δοθεί στους παρισταμένους, ευλογία από τον Καθαγιασμό της Αγίας Τραπέζης του Ιερού μας Ναού.

 

Τα Ιερά Λείψανα των Οσιομαρτύρων της Ιεράς Μονής του Οσίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου, που φυλάσσονται στην ενορία μας, θα τεθούν προς προσκύνηση από τις 9 μέχρι τις 14 Ιανουαρίου.